Over Diana

Ik ben Diana van den Berg (1969) gediplomeerd Orthomoleculair therapeut. Na mijn middelbare school wilde ik geneeskunde studeren maar werd toen uitgeloot. Ik ben toen in Wageningen afgestudeerd als Landinrichtingswetenschappen (MSc). Een combinatie van creativiteit en werken met de natuur.

Na diverse banen en uiteindelijk een burnout en chronische vermoeid ben ik meer gaan luisteren naar wat ik eigenlijk echt leuk vind om te doen. Via een vriendin kwam ik in contact met Aromatherapie. De kracht uit plantenenergie sprak me erg aan. Zowel in essentiële olie als de Bachbloesems. Ik zag de logica van de planten en hun geneeskracht en de magie die de natuur geeft intrigeerde me.

Via de essentiële olie leerde ben ik Healing Touch gaan studeren. Het is prachtig om mensen met  handen te kunnen helpen. Energie en gevoel, iets wat ik als nuchtere Noord Hollandse met mijn verstand wil begrijpen en uit kunnen leggen. Dat begrijp ik steeds beter, alles is uiteindelijk energie. Hetgeen je voelt klopt meestal helemaal. Dit voelde als het juiste pad om mee verder te gaan.

Al snel ging ik ook de opleiding Medische Basiskennis doen om het menselijk lichaam beter te begrijpen. Daar kreeg ik les van een Orthomoleculair arts. Ik hing aan zijn lippen en mijn honger naar meer hierover werd gevoed. Hieruit volgde dat ik de opleiding Orthomoleculaire geneeskunde ben gaan doen en ik blijf me hier verder in verdiepen.

Een nieuwe koers en eigenlijk terug naar hetgeen ik ooit wilde gaan doen, geneeskunde. Ik ben blij dat ik op een breed terrein kennis heb opgedaan en mensen op een natuurlijke manier kan helpen gezond te worden en blijven.

Wil je meer weten of een afspraak maken kun je hier een afspraak met me maken.

Scroll to Top