EMB bloedtest - Meten is Weten

Ben je moe/ futloos, last van je darmen, in de overgang, hormonaal uit balans, slaap je slecht, chronische ziekten of vage klachten, vergeetachtig, allergieën …?

We bieden in de praktijk de vooruitstrevende Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan die verschillende verstoringen/problemen in het lichaam kan aantonen. De EMB bloedtest geeft je goed inzicht in hoe je gezondheid ervoor staat! Je komt te weten of je een tekort aan vitaminen, mineralen hebt, je hormoonbalans eruit ziet, of je darmen en je organen goed werken. Met behulp van de onderzoeksresultaten kunnen we heel gericht adviseren en onderbouwen hoe de oorzaken van klachten weg te nemen. 

 Er wordt op maar liefst 150 parameters (!) getest en er komt duidelijk inzicht in het functioneren van je lichaam en wat je kunt doen om je beter te voelen.

 Zonder bloed geen leven….

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een hele waardevolle lading. Het vasculaire systeem vervoert zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.

Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een meer holistische benadering van bloedonderzoek kan belastingen én energetische belastingen aantonen: De EMB bloedtest!

Welke verstoringen van het lichaam
kunnen er o.a. worden aangetoond met deze test?

Doel EMB bloedtest

Het inzichtelijk maken welke mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen ten grondslag liggen aan de klachten of gewoon als een algehele gezondheidscheck. Het kan handig zijn jaarlijks je bloed te laten onderzoeken om een goed beeld te krijgen van je gezondheidssituatie.

Hoe gaat de EMB test in zijn werk?

hier.Je kunt gewoon op de praktijk bloed laten prikken. I.v.m. Corona kunt u ook gebruik maken van de thuistest. U ontvangt een pakketje via de post of via de receptie en kunt u zelf de test thuis afnemen en naar het laboratorium sturen. 

In beide gevallen sturen we enkele druppels bloed (met een kleine prikpen) op een glaasje. Bij de thuistest daarnaast een wattenstaafje met speeksel en via de praktijk een buisje met een beetje bloed (eveneens uit de vingerprik).

De bijbehorende brief moet goed ingevuld worden! Het is allemaal makkelijk te doen en levert meer dan 150 parameters aan informatie. U krijgt ondersteuning van de orthomoleculair therapeut en mag ook via de app tussendoor altijd vragen stellen.

De test wordt opgestuurd via de post naar het laboratorium waarmee we samenwerken (Praktijk Wiersma). Over het algemeen is binnen 3 weken de uitslag bekend. De uitslag wordt uitgebreid met u besproken en uw vragen beantwoord. Op basis van deze uitslag maken we een passend advies. 

Wil jij ook een EMB bloedtest doen? Dat kan! Maak een afspraak via de receptie voor alleen de test of een intake/consult.

Blanco EMB test. Deze geeft aan welke gegevens de test aangeeft.

Voor tarieven klikt u hier.

Is het voor u niet mogelijk om langs te komen?

U kunt ook thuis een bloedtest laten doen! Wij sturen u dan het testsetje van de EMB bloedtest thuis toe. Daarin zitten alle benodigdheden.

In het pakketje zit alles wat je nodig hebt. Dit stuurt u dan in het doosje zelf naar het laboratorium. Onze praktijk ontvangt de uitslag. Wij maken bij de uitslag een persoonlijk voeding- en suppletieadvies.

Tijdens de vervolgafspraak (kan ook online via skype of zoom) leggen we je precies uit wat er uit de test is gekomen en hoe je bepaalde problemen kan aanpakken. Ook kun je vragen stellen.

Vervolgens kun je kiezen voor een behandeltraject of zelf aangeven wanneer je hulp nodig hebt. Dat kan ook telefonisch. Wij raden aan ergens in de 2 volgende maanden nog een keer contact met ons op te nemen via de mail of consult, om het herstelverloop in de gaten te houden. Je kunt altijd bellen als je ergens mee zit, vragen hebt, iets niet begrijpt of hulp nodig hebt.